Større bryster med silikone indlæg til BH’en

Er du også en af de mange kvinder, som ville ønske, at de havde en fyldig barm, der kunne få mændene til at falde helt i svime? Det er de færreste, der render rundt med en kvindekrop som eksempelvis Scarlett Johansson, hvor fedtet sidder de helt rigtige steder. Langt de fleste danske kvinder har en forholdsvis lille barm, og den mest købte BH i Europa er faktisk en B-skål. Der er heldigvis råd for det, hvis du er blandt disse kvinder og gerne vil have mere fylde uden at ville gå så langt som til at lægge sig under kniven og få foretaget en brystoperation.

Silikone indlæg er et hit!

I dag findes der flere alternativer til brystoperationer, som varmt kan anbefales dig, der mangler lidt fylde – også hvis dette kun skulle være til særlige lejligheder. Utroligt mange kjoler, toppe m.v. sidder bare bedre med en fyldig barm – det synes langt de fleste af os i hvert fald selv – og det er selvfølgelig vores egen mening, der er vigtigst, selvom langt de fleste kvinder har en tendens til at være en anelse for selvkritiske. Det er muligt at få diverse former for silikone indlæg, som kan lægges i BH’en og give dig mere fylde for ikke at tale om et ordenligt selvtillids-boost, uden større og permanente indgreb.

guide-bh-indlæg

Det er nemt at bruge silikone indlæg. Her vises et gennemsigtigt indlæg med 90g i hver.
Dette produkt kan købes her.

Klik her for at se alle silikone indlæg hos MissLux.dk

Til fest eller hverdag…

Silikone indlæggene, som i daglig tale betegnes ”kyllingefileterne” er formet på en sådan måde og fremstillet i et materiale, så dine bryster ser naturlige ud og tilmed føles næsten som dine egne. Indlægget lægges under brystet i BH’en, hvilket giver en push up effekt til dine bryster og altså betyder, at fileterne er gemt godt væk, og ingen vil ane uråd om, at de ikke er dine egne bryster, selv hvis du kun har BH på.

Det er også muligt at få nogle silikone indlæg, som er specielt fremstillet til at bruge i bikinien. Silikone indlæg kan dermed uden problemer anvendes af dig, der ønsker en større barm til hverdag, uanset om dette er under hverdagstøjet, i et sæt frækt lingeri eller når du skal en tur på stranden. Selv til dig, der ikke har behovet for de større bryster til hverdag, er silikoneindlæggene altså ideelle at have til de særlige lejligheder en gang imellem, hvor en bryststørrelse eller to større er at foretrække.

indlaeg-foer-efter

Silikone indlæg: Før og efter billede.

Billigt men holdbart!

Silikone indlæg koster ikke ret meget og er altså en utrolig nem og god måde at eksperimentere med større bryster på. Prisen afhænger selvfølgelig lidt at størrelsen og faconen på indlæggene, men de fås helt ned fra omkring 100 kr. Til trods for den utrolig billige pris, holder de utroligt længe, og er dermed en ret god investering.

De kan vaskes i hånden med varmt vand og eventuelt lidt sæbe, og de vil dermed kunne holde sig godt og fine i utrolig lang tid. Bruger man indlæggene hver dag, vil de selvfølgelig ikke kunne holde i lige så mange år, som hvis de kun bruges en gang i mellem til fest m.v. Det normale med jævnlig forsigtig rengøring vil dog være, at de holder i ca. 3 år ved hverdagsbrug.

Klik her for at se alle silikone indlæg hos MissLux.dk

Blødt og behageligt materiale

Silikone indlæg er lavet i 100 % silikone, og disse indlæg er utroligt populære, eftersom materialet føles dejlig blødt mod din hud, og der er dermed ikke forbundet nogen form for ubehag ved at gå med disse indlæg. Derudover føles det meget som et rigtigt bryst, hvilket er en fordel, nu hvor man jo snyder lidt. Det føles altså noget mere naturlig end at stoppe BH’en med sokker, vat eller hvad man ellers kunne finde på.

Hvor store bryster kan jeg få med silikone indlæg?

Når man skal købe silikone indlæg til BH’en, skal man lige gøre sig nogle forskellige overvejelser først. Indlæggene kommer som nævnt i forskellige størrelser, og det er altså et spørgsmål, hvor store ens naturlige bryster er, og hvor store man ønsker, de skal blive. De mest normale størrelser er 70, 80, 130 eller 175 gram per par, og det lyder umiddelbart ikke af så meget, men det kan alligevel gøre en stor forskel.

Det kan anbefales at vælge nogle indlæg, der ikke er alt for store sammenlignet med dine egne bryster, eftersom disse næppe vil passe til dine BH’er og desuden vil det se mere naturligt ud, hvis forskellen ikke er alt for stor og iøjefaldende sammenlignet med de dage, hvor du ikke har kyllingefileterne i BH’en. Det er dog muligt at få nogle meget store indlæg, men køber man disse, skal man være forberedt på, at der nok også skal købes en ny BH samtidig.

Køb silikone indlæg til BH’en

Hos MissLux.dk har de et stort udvalg af silikone indlæg til BH’en.

Klik her for at se alle silikone indlæg hos MissLux.dk