Større bryster med push up BH’er

De er for små, hænger for meget eller ikke er faste nok – denne opfattelse har et meget stort antal danske kvinder af deres bryster. For mange bliver det ikke bare ved denne tanke en gang imellem, men det kan derimod udvikle sig til at give dårligt selvværd, eller at man går og gemmer sig lidt væk i stedet for at gå i det tøj, som ellers klæder ens krop bedst og fremhæver de smukke kvindelige former.

Det kræver dog hverken nødvendigvis de store anstrengelser eller en stor pengepung at få brysterne til at syne større, strutte og føles unge og spændstige. Der er mange forskellige løsningsmuligheder, men en af de mest simple og absolut billigste løsninger på markedet er den klassiske push up BH.

Simpelt, men effektivt!

Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er altså god nok. Langt de fleste kvinder, som får fat i en god push up BH, oplever en følelse af, at de har fået et helt nyt sæt bryster. Push up BH’en er designet med skåle, der runder bryster ind og skubber dem op ad. Der er lidt forskellige teknikker hertil, alt afhængigt af hvilken BH, vi har med at gøre, men utroligt mange er fremstillet med en lille pude i forskellige materialer, som er syet ind i BH’en nederst i skålen, hvormed brystet altså vil løftes.

push-up

Klik her for at se alle push up bh’er hos MissLux.dk

Kavalergang trods A- og B-skål

I mange af BH’erne vil ”puderne” også gå lidt op i ydersiderne af BH-skålen, hvormed der også vil komme et let pres på ydersiden af brysterne og altså presse disse sammen til dannelsen af en kavalergang, selvom der normalt ikke er skyggen af sådan en at finde for dig med meget små bryster.

Flere push up BH’er findes desuden også med krydsende stropper på ryggen, hvilket også er medvirkende til at gøre presset og kavalergangen lidt dybere. Det kan gøre underværker ved eksempelvis en flot aftenkjole.

push-up-foer-efter

Klik her for at se alle push up bh’er hos MissLux.dk

Billig og nem forandring

Ønsker du at give dine bryster en make-over og nyde godt af dine kvindelige former er det altså ikke altid nødvendigt at tage den helt store og permanente beslutning om eksempelvis at få foretaget en brystoperation, hvilket jo desuden også er en løsning i et helt andet prisleje, som kræver lidt længere tids overvejelse og opsparing.

Push up BH’er fås i mange forskellige varianter, modeller og farver, hvormed der er noget for enhver smag, og så kan de desuden købes for helt ned til under 100 kr. og holder i mange år.

En push up BH vil stærkt kunne anbefales til alle kvinder, der ønsker fremhævelse af barmen, uanset størrelsen på brysterne. Det vil endvidere også være et godt sted at starte for kvinder, der går med ønsket om at få foretaget en brystoperation, da man herved kan tage forandringen lidt i etaper og afprøve mindre ændringer først, hvilket kan have en større indflydelse, end man umiddelbart skulle tro.

Køb push up BH

Hos den danske butik MissLux.dk har de et udvalg af effektive push up bh’er.

Klik her for at se alle push up bh’er hos MissLux.dk