Større bryster med: silikone BH’er

Har du som mange andre skandinaviske piger små bryster, der kun lige kan udfylde en A- eller B-skål, og har du ikke råd til eller mod på at få foretaget en brystoperation, men har du alligevel et brændende ønske om en mere fyldig barm, så er en BH med silikonefyld et godt alternativ.

2 størrelser op og kavalergang på et øjeblik

Med den rigtige silikone BH vil det for alle piger uanset størrelsen på deres bryster være muligt at kaste sig ud i en flot og ikke mindst sexet aftenkjole med en meget dyb udskæring, uden at denne vil sidde mærkeligt og afsløre, hvor lille et ”fuglebryst” man egentlig har. BH’erne sidder utrolig godt, og man skal ikke gå og rette på dem hele tiden, for at det hele sidder, som det skal.

Silikonen ligger nederst i BH’en og på ydersiderne, som de normale små puder/indlæg, der er at finde i mange BH’er. Dette medfører, at brysterne får et løft og bliver presset sammen, hvormed den flotte kavalergang kommer frem. Dette betyder også, at man ikke kan se, at der er tale om silikone, da det er gemt væk nederst i BH’en, og brystet automatisk vil formes efter silikonen og dermed tilpasses faconen i BH’en, så det ser naturligt ud til trods for, at det er muligt at gå hele to BH størrelser op i forhold til ens sædvanlige bryststørrelse.

Virker naturligt

Almindelige BH’er med fylde har været fremme på markedet utroligt længe, og de er også meget fine, men det særlige ved silikone BH’en er, at dens materiale minder meget om følelsen af rigtige bryster, hvormed det altså heller ikke umiddelbart kan mærkes, at der er tale om en smule snyd. Det er altså en super god ide at investere i en BH med silikone, hvis du som langt de fleste danske kvinder ønsker at få ændret lidt på dine bryster, da det altså er muligt at få brysterne til at syne større, som det ønskes, uden at en operation eller lignende er nødvendigt.

Det kunne tænkes, at silikone BH’en ikke var specielt behagelig at have på, eftersom ens bryster ikke har helt samme mængde plads, som i en normal BH. Det er dog slet ikke tilfældet. Silikonen er dejlig blød, og langt de fleste synes faktisk, det er en behagelig BH, som sidder og føles rarere at have på end mange andre.

Billig velvære

En silikone BH kan fås i mange forskellige prisklasser, alt afhængigt af mærket. Det betyder altså, at de også kan købes til meget billige penge, som med alle andre normale BH’er. Disse BH’er kan holde til meget, og sørger man for at håndvaske dem jævnligt med lidt vand og sæbe, så vil de kunne holde styr på dine bryster i mange år til alle lejligheder. Denne type BH kan som tidligere nævnt stærkt anbefales til kvinder, som skal ud I en forførende aftenkjole, hvor en kavalergang er mere eller mindre nødvendigt, men det er bestemt også noget for kvinden, der mangler lidt kvindelige former til at pifte den ellers lidt kedelige T-shirt m.v. op til hverdag.

Det er utroligt, hvor stor en forskel den rigtige BH med silikone kan gøre. Er man utilfreds med sine bryster, vil dette ofte afspejle sig i både kropsholdning og udstråling, hvilket er en skam, når det nu er muligt at opnå en helt anden form for selvsikkerhed og følelse af at være sexet med de rette kvindelige former, blot ved anskaffelsen af en silikone BH.

Silikonebryster eller silikone BH?

Leges der med tanken om større bryster, er det en meget stor beslutning, der skal træffes, hvis man ønsker at gå den permanente vej og få en operation med silikoneimplantater. Her er silikone BH’en et smart sted at starte, om ikke andet. Det vil give en god fornemmelse af, hvordan det bliver at få noget mere fylde på brystet, inden man træffer mere indgribende beslutninger.

Desuden er det en god med silikone BH’erne, da det her er muligt at skifte mellem forskellige størrelser, alt efter outfittet, anledningen m.v. Mange piger har en ide om, hvordan de rigtige bryster skal se ud, men er man vant til ikke rigtig at have nogle bryster, kan lidt alligevel gøre en meget stor forskel, hvorfor silikone BH’en igen er at foretrække i begyndelsen, så man med lidt forsigtighed og tålmodighed kan finde frem til den helt rigtige størrelse og løsning for en selv.