Kan man få større bryster uden operation?

Der findes i dag forskellige former for præparater og metoder, der kan give kvinder en større barm uden at få en klassisk brystoperation med et implantat i brystet. Nogle af disse har en dokumenteret effekt, der desuden kan ses umiddelbart, mens andre er mere usikre. Der er også stor forskel i prisen på de forskellige metoder, og der er altså mange forskellige ting, man kan overveje, hvis man ønsker en større barm, men ikke har lyst til at kaste sig ud i en operation med brystimplantater.

Snyd dig til større bryster

Hvis du hverken er interesseret i operationer, naturlægemidler eller laserbehandlinger, kan du prøve at få dine bryster til at fremstå større, end de i virkeligheden er.

Push up BH

Der findes mange forskellige push up BH’er men fælles for dem alle, er at de skubber dine bryster op, så de fremstår større ved at give en mere synlig kavalergang. Push up BH’er har som regel fyld i bunden af skålen, som gør at brysterne skubbes op og ind mod hinanden.

Klik her for at se alle push up bh’er hos MissLux.dk

Silikone indlæg

En anden mulighed er silikone indlæg, som placeres under brysterne i BH’en eller bikinien. Silikone indlæg virker på samme måde som en push up BH, men indlæggene kan bruges i dine gamle BH’er.

Klik her for at se alle silikone indlæg hos MissLux.dk

Naturlægemidler til brystforstørrelse

Easybust er et præparat i kapsel-, creme- og serumform, der indeholder naturlige fytoøstrogener, hvilket er ikke-hormonelle vækstøstrogener. Disse kan ifølge undersøgelser give større og mere faste bryster uden nogen form for kirurgi. I én undersøgelse oplevede 9 ud af 10 kvinder, at deres bryster blev større efter at have taget præparatet, mens 9,4 ud af 10 fik mere faste bryster.

Hvordan virker det?

I kvinders brystvæv sidder der nogle receptorer for østrogen og progesteron, og det er disse receptorer, der får brysterne til at vokse. Receptorerne for disse hormoner aktiveres i puberteten, hvilket er deres mest aktive periode, og i årene efter puberteten vil receptorernes aktivitet langsomt aftage for til sidst at stoppe helt, når man har et sæt færdigudviklede bryster.

Easybust er fremstillet gennem nanoteknologi med det formål at genaktivere receptorerne, hvilket primært sker gennem urten Pueraria. Ved at genaktiverer receptorerne i brystvævet vil brysterne altså kunne vokse sig endnu større med kroppens egne hormoner.

Brystforstørrelse med mikro-laserterapi

Et andet alternativ til brystforstørrende plastikkirurgi er TLC Breast Enhancement, hvilket er en metode, der kan forstørre og forme bryster ved brugen af et meget intenst pulserende lys, som også kaldes mikro-laserterapi.

Denne form for laserterapi vil tilskynde kvindens østrogenproduktion og dermed bevirke en naturlig vækstproces, der kan give større bryster med megen fylde uden nogen som helst form for kirurgi.

Behandlingen med laserterapi

Mikro-laserterapien varer 30 minutter og foregår ved, at et lille laserapparat, der mest af alt ligner en pistol, føres hen over brystet, samtidig med at den udsender nogle mikro-beam bølgelængder, som stimulerer brystets nervebaner. Det gør ikke ondt at få lavet denne form for laserterapi, men man kan godt opleve en smule ømhed efter behandlingerne.

Processen vil øge kapillærernes blodtryk, styrke mikro-cirkulationen, hvilket vi skabe et tykkere bindevæv, og dermed er der skabt grundlag for, at brysterne naturligt kan forstørre sig. Laserterapien vil desuden også øge hudens produktion af kollagenfibre og elastin, som sørger for, at huden er mere elastisk og kan give plads til, at brysterne kan vokse.

Hvor langt er behandlingsforløbet?

Mikro-laserterapi vil ikke kunne give et sæt synligt større bryster med blot en behandling af 30 minutter. Det vil kræve tid og en del behandlinger, før man kan se og mærke en forskel. Det kan således være en langsommelig proces at skulle stimulere brysterne til at vokse. Som udgangspunkt vil man skulle have to behandlinger pr. uge i de første fire uger og i de efterfølgende fire uger kun en behandling pr. uge, og herefter skulle man kunne begynde at se en forskel.

Macrolane indsprøjtninger

En tredje mulighed for forstørrede bryster uden kirurgi er indsprøjtning i brysterne med en gele kaldet macrolane. Det er en meget simpel procedure, hvor den gele sprøjtes ind under huden med en kanyle. Det tager kun en lille times tid.

Denne form for indgreb er meget simpel og kræver hverken sygemelding efterfølgende eller særlig forsigtighed, og det kræver således ikke den store plads i kalenderen.

Skræddersyede bryster

Macrolane indsprøjtninger giver mulighed for at forme brystet, så det passer lige præcis til din kropform, og der kan ændres og fyldes ekstra i uden problemer, hvis man alligevel skulle skifte mening og ønske mere fylde midt i operationen.

Det giver således noget mere frihed end brugen af implantater af silikone eller saltvand. Microlane kan dog ikke bruges til kvinder, som vil have utrolig store bryster, der ikke længere har et naturligt look, eftersom der primært kun gives indsprøjtninger på mellem 80 og 100 milliliter, hvilket er en del mindre end de typisk anvendte silikoneimplantater, der er på mellem 200 og 300 milliliter. Macrolane indsprøjtningerne svarer altså ca. til den ekstra fylde, som man vil kunne opnå med en BH med geleindlæg.

Dyrt og kort levetid

Indsprøjtninger med macrolane kan dog være en utroligt dyr fornøjelse trods den noget mindre fylde. Behandlingen koster omkring 27.000 kr., hvilket som udgangspunkt ikke lyder af særligt meget sammenlignet med eksempelvis silikoneimplantater, men macrolane indsprøjtningerne holder kun et års tid, og der må følges op med nye indsprøjtninger. De efterfølgende behandlinger er dog ikke nær så dyre som den første og koster 13.000 kr. pr. gang.

Træn dine bryster større

Under hvert brysterne sider brystmusklerne og ved at træne disse, kan man øge størrelsen af brystet en smule. Kvinder kan ikke øge størrelsen på deres muskler i samme grad som mænd, og man kan derfor ikke forvente at få markant større bryster ved træning.

Læs mere om at træne sig til større bryster her.