Brystoperation i Sverige

I dag rejser en lang række danske kvinder turen over sundet til det svenske med henblik på foretagelse af en brystforstørrende operation til trods for, at der faktisk er ekstra udgifter forbundet hermed til transport, og selvom priserne ellers er stort set de samme som i Danmark.

Billige priser?

Det er ikke billige priser, som kan lokke de mange danskere til Sverige for at få lagt silikoneimplantater i brysterne. I Sverige koster en brystforstørrende operation nogenlunde det samme som i Danmark, og på nogle klinikker faktisk mere. Sverige er altså ikke et af de lande, som er omfattet af de billige skønhedsrejser, hvor man kan spare op til mellem 40 og 60 % på brystoperationer sammenlignet med de danske priser. Disse foregår derimod typisk i Thailand eller Polen.

Erfaring giver tryghed

På en del af de klinikker, der er at finde i Malmø og resten af Sverige, koster silikonebryster omkring det samme som i Danmark. Alligevel viser tallene hos en svensk klinik, at der er sket en stigning i antallet af behandlinger af danskere på mere end 20 % i løbet af de senere år. Dette skyldes, at klinikkerne har eksisteret i mange år og har nogle yderst erfarne plastikkirurger tilknyttet, hvilket giver stor tryghed for de danske patienter. Disse klinikker har gjort sig godt bemærket med en lang periode præget udelukkende af succesoperationer og tilfredse kunder.

Specielle metoder

Svenske klinikker er desuden kendt for at anvende en meget unik metode til indlæggelsen af silikoneimplantater gennem armhulen, hvilket giver et utroligt flot og naturligt resultat med minimale ar. Dette er også en af årsagerne til, at flere og flere danskere tager til Sverige.

Konsultationer i København

Danskerne udgør faktisk en bred kreds af nogle af klinikkernes kunder, hvorfor flere af disse afholder nogle dage hvert år, hvor det er muligt at komme og få en konsultation med plastikkirurgerne i København. Ønsker man, at disse skal udføre ens brystforstørrende operation, skal man dog rejse til klinikken i Sverige.