Brystforstørrende piller fra Easybust

Easybust er et præparat i bl.a. pilleform, som efter sigende skulle være brystforstørrende. I denne artikel kan du læse om hvad Easybust er og hvordan det fungerer.

Hvordan fungerer Easybust?

På hjemmesiden for Easybust kan man læse hvordan produkterne fungerer. Der står eksempelvis følgende:

Easybust metoden indeholder naturlige fytoøstrogener, der i en undersøgelse har vist sig at kunne give større og fastere bryster. Disse fytoøstrogener er naturligt forekommende, ikke hormonelle vækstøstrogener. Disse kan med deres unikke evne give større og fastere bryster uden kirurgi ved at stimulere receptorer for østrogen og progesteron, som findes i kvinders brystvæv. Kvindens receptorer er mest aktive i puberteten, og aktiviteten aftager herefter med alderen. Derfor kan receptorer måske have brug for at blive aktiveret igen, hvilket den ingrediens, som Easybust indeholder, ifølge undersøgelser, kan hjælpe med.

Easybust produktserien er designet til at give dig større, fastere bryster, højne kvaliteten af hår og negle samt give bryster, der har mistet formen, et ekstra løft. Nu kan du få større bryster med Easybust!

Virker Easybust?

På deres egen hjemmeside linker Easybust til en række undersøgelser, som viser effektiviteten og sikkerheden af ingredienserne i præparaterne fra Easybust.

En af undersøgelserne er fra Chulalongkorn University i Bangkok. Dette forsøg varede 2 måneder og sammenlignede effekten på kvinder der fik en lav dosis, en høj dosis og ingen dosis.

Her oplevede man at de naturlige fytoøstrogener, som anvendes i Easybust præparaterne kan forstørre brysterne og give sundere hud og hår.

Hvordan anvendes Easybust?

Easybust præparaterne findes i tre forskellige varianter.

Easybust brystforstørrelseskapsler

Easybust brystforstørrelseskapsler er det mest populære produkt. Tag 1 kapsel om morgenen og 1 kapsel om aftenen sammen med et glas vand. Sæt behandlingen på pause under menstruation og påbegynd behandlingen igen, når menstruationen er slut.

Easybust Nano Firming Cream

Påfør Nano Firming Creme på brysterne, indtil huden har absorberet cremen. Brug cremen to gange dagligt. Brug ikke Easybust Nano Firming Cream under graviditet eller mens du ammer. Sæt behandlingen på pause under menstruation og start behandlingen igen, når din menstruation er slut. Cremen er kun til påførelse på brysterne, og skal ikke indtages oralt.

Easybust Nano Firming Serum

Nano Firming Serum bruges på samme måde som cremen. Den skal påføres to gange dagligt, og bør ikke bruges under graviditet eller mens man ammer.

Hvor lang tid skal man bruge Easybust?

Det er ikke til at sige på forhånd hvor lang tid der går før eller om du opnår resultater med Easybust. Easybust anbefaler, at du starter med at bruge produktet i 3 til 4 måneder og derefter fortsætter behandlingen, hvis du ikke har opnået de ønskede resultater.

Hvad er ingredienserne i Easybust?

Easybust præparaterne indeholder pueraria mirifica, som er en plante, der bl.a. vokser i det nordlige Thailand.

Planten går også under navnet Kwao Krua. Pueraria mirifica er et fytoøstrogen, dvs. et naturligt forekommende østrogenlignende stof, der findes i visse planter.

I Asien har pueraria mirifica i mange år været kendt som en kilde til ungdom. Planten har været brugt siden 1200 tallet som en traditionel folkemedicin.

Kan man bruge Easybust hvis man tager p-piller?

Easybust kan uden problemer bruges samtidigt med man tager p-piller. Easybust reducerer ikke effekten af præventionsmidler.

Hvad koster Easybust?

Easybust findes som piller, creme og serum.

  • Pillerne koster 399 kr. for 60 kapsler, som svarer til 1 måned.
  • Cremen koser 279 kr. for 50ml, som svarer til 1 måned.
  • Serumen koster ligeledes 279 kr. for 30ml, som svarer til 1 måned.

Prisene ovenfor er hvis man køber til 1 måneds brug. Det er muligt at købe til 2, 3 eller 6 måneder og dermed opnå rabat.

Hvor kan man købe Easybust i Danmark?

Du kan udelukkende købe Easybust på deres egen hjemmeside.

Du kan betale med Visa og Mastercard igennem PayPal (du behøver ikka at have en PayPal konto) eller du kan betale via Klarna som lader dig betale for produkterne over tid.

Fragten koster 49 kr. og leveringstiden er normalt 3-7 hverdage til Danmark. Easybust sendes desuden i en diskret kasse uden logoer.

Hvem fremstiller Easybust?

Easybust ejes af det svenske firma Go Active Sweden AB, som ligger i Stockholm.